Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

SD 16/10/09:ΦΙΛΟΣ VS ΦΙΛΟΣ


Εννέα μέρες πριν το Bragging Rights, το SmackDown φούντωσε τις κόντρες και αποκάλυψε πολλά πράγματα. Άσπονδοι φίλοι όπως ο Rey και ο Batista βρέθηκαν αντίπαλοι, οι Miz & Morrison ενώθηκαν για ένα βράδυ γεμάτο μίσος. Ο CM Punk κέρδισε αυτό που ζήταγε από τον Taker και μαθεύτηκε ποια είναι η επτάδα που θα αντιμετωπίσει το Raw. (photos:wwe.com)
Στις 25 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το νέο ppv του WWE με τίτλο Bragging Rights, όπου στην ουσία θα αναμετρηθούν το SmackDown με το Raw. Το show της Παρασκευής φρόντισε να βάλει τα πράγματα πάνω στα «κάρβουνα».

Σπινθηροβόλο Dirt Sheet
Το WWE θύμισε παλιές καλές εποχές, όταν στο ρινγκ βρέθηκαν, όχι για να παλέψουν (και αυτό είναι το παράξενο) οι άλλοτε άσπονδοι φίλοι και πρωταθλητές tag team, Miz και Morrison, για να αναβιώσουν την εκπομπή τους «The Dirt Sheet». Οι δύο νεαροί παλαιστές, έδειξαν γιατί το WWE σκοπεύει να τους ανεβάσει πολύ ψηλά, αφού πρόσφεραν ένα καταπληκτικό promo, που έβαλε φωτιά στην κόντρα τους στο Bragging Rights. Άριστοι και οι δύο στο μικρόφωνο πλέον. (VIDEO 1) (VIDEO 2)


Μετά τον Jericho, ίσως οι δύο πληρέστεροι στο SmackDown


Ω φίλε…


Ο Batista και ο Rey Mysterio (κεντρική φωτο) δένονται από μια φιλική αγάπη εδώ και χρόνια. Στο Bragging Rights θα πάρουν μέρος ως αντίπαλοι στο Fatal 4 Way για τον τίτλο Heavyweight κόντρα στους Undertaker και CM Punk. Στο SmackDown, πρόβαραν τα συναισθήματα τους, αγωνιζόμενοι ο ένας εναντίον του άλλου. Σε ένα ματς που συνοδεύτηκε από άπλετη αβρότητα μεταξύ των δύο Superstars, ο Rey πήρε τη νίκη, αλλά ο Batista αδικήθηκε από τον διαιτητή. Στο τέλος ο Punk έκανε και μια ύπουλη επίθεση. (VIDEO)


Ο Punk στέλνει τον Mysterio για... ύπνο με "Go 2 Sleep"


Η ιστορία ξαναγράφεται
Και μιας και ο λόγος για τον Punk… ο πρώην πρωταθλητής κατάφερε να πείσει τον ιδιοκτήτη του WWE, Vince McMahon, να ορίσει rematch για τον τίτλο με τον Undertaker αλλά με τη σύνθεση του Breaking Point, όταν και χάρη στους Teddy Long και τον διαιτητή, ο “Νεκρός” είχε χάσει με απάτη σε submission match. Στο επόμενο επεισόδιο θα έχουμε επανάληψη αυτού του αγώνα. (VIDEO)

Η επτάδα του SmackDown

Το Raw γνωστοποίησε στο WWE Superstars όλη την ομάδα που θα κατεβάσει στο Bragging Rights. Το SmackDown έκανε το ίδιο το βράδυ της Παρασκευής. Ο Chris Jericho, άρχισε σαν αρχηγός της ομάδας, να ψάχνει συνεργάτες αλλά πολύ γρήγορα ο Kane δήλωσε παρών σαν… συν-αρχηγός και δεύτερο μέλος. (VIDEO)

Τα υπόλοιπα άτομα της επτάδας που θα αντιμετωπίσουν στις 25 Οκτωβρίου την ομάδα του Raw βγήκαν έπειτα από αγώνες. Ο Dolph Ziggler επικράτησε σε triple threat match των Finlay και Mike Knox και πήρε το πρώτο εισιτήριο. (VIDEO)


O Ziggler σέρνει έξω τον Finlay και κάνει το τελικό pin στον Knox

Οι Cryme Tyme, νίκησαν τους Hart Dynasty και πήραν τις επόμενες δύο συμμετοχές (VIDEO) ενώ το ίδιο έκανε και ο Drew McIntyre απέναντι στον μοναδικό του αντίπαλο (μέχρι στιγμής), τον R-Truth. (VIDEO)

Το τελευταίο εισιτήριο για την επτάδα του Bragging Rights, απέκτησε στο ντεμπούτο του ο νέος αγαπητικός της Vickie Guerrero, Eric Escobar. Δεν μας εντυπωσίασε κόντρα στον Matt Hardy αλλά πήρε την πρώτη του νίκη. (VIDEO)




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SMACKDOWN 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Vs.
ΝΙΚΗΤΗΣ
INFO
Drew McIntyre
R-Truth
Drew McIntyre
(
με Countout)
Προκριματικά
Bragging Rights
Matt Hardy
Eric Escobar
Eric Escobar
Προκριματικά
Bragging Rights
Finlay vs
Dolph Ziggler
Mike Knox
Dolph Ziggler
Προκριματικά
Bragging Rights
Triple threat
Cryme Tyme
Hart Dynasty
Cryme Tyme
Προκριματικά
Bragging Rights
Tag team
Batista
Rey Mysterio
Rey Mysterio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου